top of page

Produkter

Hos Letlegat tilbydes et bredt udvalg af produkter. Mine skræddersyede legatlister og feedback på motiverede ansøgninger er særligt populære blandt dem, der søger legater til deres praktik- eller studieophold. Udover det tilbyder jeg også forskellige vejledende dokumenter, herunder eksempler på, hvordan en legatansøgning kan se ud. Du finder alle disse i bunden af denne side.

Mit mål er at hjælpe legatsøgende med at maksimere deres muligheder for at opnå støtte fra legater og fonde. Jeg stræber efter at levere kvalitetsprodukter og tjenester, der kan give mine kunder den nødvendige støtte og vejledning til at opnå deres økonomiske mål i forbindelse med deres praktik- eller studieophold.

Lige nu tilbyder jeg et særligt tilbud, hvor du kan få en personlig legatliste eller hjælp til din motiveret ansøgning fra 299 kr.  Læs mere her.

Udkast til anbefaling

Opstartstilbud: 199 kr.

For denne pris tilbyder jeg hjælp til at lave et stærk udkast til en anbefaling. Når du spørger en underviser eller arbejdsgiver om en anbefaling, kan det være god stil at inkludere et udkast, så de ved, hvilket indhold du ønsker. Et udkast kan også øge dine chancer for at modtage en anbefaling, da det sparer anbefaleren tid. Jeg tilbyder hjælp til at formulere et stærkt og unikt udkast til din fordel!

Skræddersyet legatliste

Opstartstilbud: 299 kr.

For denne pris får du en skræddersyet legatliste specielt udarbejdet til dig. Listen leveres med en tilhørende ansøgningsguide og ansøgnings-frister, så du nemt kan komme igang med ansøgningsprocessen. Jeg kan ikke garantere, at du får legaterne, men jeg garenterer, at jeg kan fremstille en liste med minimum 15 relevante legater. Hvis jeg ikke kan leve op til dette, så modtager du din legatliste ganske gratis.

Motiveret ansøgning

Opstartstilbud: 349 kr.

For denne pris tilbyder jeg feedback på din motiverede ansøgning. Dette inkluderer en gennemgang af layout, grammatik og sproglighed i dit udkast, samt, forslag til, hvordan du bedre kan fremhæve dine kvaliteter i form af vores forslag til din færdige ansøgning! Du modtager et produkt, der er klar til at blive fremsendt til legatudbyderne. For nogle studerende fremsender jeg flere forslag, hvis deres profil muliggør forskellige fokus.

All-inclusive

Opstartstilbud: 499 kr.

For denne pris får du den fulde pakke, som inkluderer både en personlig legatliste, anbefalinger og feedback på din ansøgning. Jeg anbefaler denne pakke til alle, der ønsker at optimere deres chance for at modtage finansiering og spare mest mulig tid. Jeg kan igen ikke garantere, at du får legaterne, men jeg garenterer, at jeg kan fremstille en liste med minimum 15 relevante legater. Hvis jeg ikke kan leve op til dette, så modtager du din legatliste ganske gratis og skal kun betale 199 kr. for din motiverede ansøgning.

Misty Slopes

Bestil et personligt produkt

Udfyld kontaktformularen og giv teten videre til mig
Vælg et produkt
Personlig legatliste
Feedback på ansøgning
Den fulde pakke
Udkast til anbefaling
Upload file

Tak!

bottom of page