top of page

LetLegat: Undervurderede destinationer, der ikke ruinerer dit budget

Når snakken falder på udvekslingsophold, bliver destinationer som Paris og Tokyo ofte nævnt som de store spillere. Men hvad med at tænke lidt uden for boksen og udforske nogle undervurderede perler, der ikke kun er fantastiske, men også mere budgetvenlige? Lad os tage et kig på nogle muligheder! - og husk, at LetLegat.com står klar til at hjælpe dig, uanset prisen for din udveksling.


1. Bratislava, Slovakiet

Hvorfor ikke give Bratislava en chance? Den har den gamle bys charme, en cool flodpromenade og ikke mindst, en pris, der ikke river hul i dit budget. Det er som at få den fulde oplevelse uden den fulde pris. Bratislava er også kendt for sine farverige markeder, hvor du kan smage lokale specialiteter og gøre nogle unikke fund. Tag en dagstur til Devin Castle for at kombinere historie og imponerende udsigter over Donau. Derudover er der ikke langt til andre fantastiske byer som Kraków og Budapest- som desuden også begge er glimrende udvekslingsdestinationer.


2. Porto, Portugal

Alle taler om Lissabon, imens Porto er den ukendte perle. Farverige gader, lækker portvin og en mere afslappet atmosfære. Portos broer, især Dom Luís-broen, er ikoniske og giver dig spektakulære udsigter over byen og Douro-floden. Med Portugals kystlinje er dette den perfekte destination, hvis du er glad for havet og de muligheder, som dette medbringer. Glem ikke også at besøge de lokale fiske- og frugtmarkeder for at få en smag af Portugals autentiske køkken.


3. Belo Horizonte, Brasilien

Lad os sige det ligeud: Brasilien er mere end Rio. Belo Horizonte byder på en kulturel smeltedigel uden turistfælder og med priser, der gør det overkommeligt for en studerende som dig. Belo Horizontes natteliv er noget at opleve med live musik, dansesteder og en venlig atmosfære. Tag også til det lokale marked, Mercado Central, for at få en fornemmelse af byens livlige energi.


4. Tbilisi, Georgien

Tbilisi er som en blanding af fortid og nutid. Smalle gyder, moderne kunst og venlige priser. Det er som at træde ind i en anden verden. Gå ikke glip af at tage kabelbanen op til Narikala-fæstningen for en fantastisk udsigt over Tbilisi og det omkringliggende landskab. Prøv også de lokale vine, som Georgien er kendt for, i en af de mange hyggelige vinkældre.5. Hanoi, Vietnam

Hanoi, Vietnam, er ikke kun en by, det er en oplevelse. Historisk charme, fantastisk street food og priser, der gør, at du kan leve godt som studerende. Hvad mere kan du ønske dig? Tag en gåtur rundt om Hoan Kiem-søen, især om aftenen, hvor stedet lyser op. Gå ikke glip af at prøve pho fra en lokal bod – det er en kulinarisk oplevelse, du vil huske.


At vælge en undervurderet destination er som at opdage en skat, ingen andre har fundet endnu. Så næste gang du planlægger dit udvekslingsophold, overvej en af disse steder. Du får ikke kun et eventyr, men også penge til overs til at nyde det fuldt ud! Uanset, hvor du ønsker at studere, så kan det dog knibe med økonomien for mange studerende. Besøg LetLegat.com og læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få finansiering til dit praktik- eller studieophold.

10 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentarios


bottom of page