top of page
Image by Nick Morrison

Privat tutor i naturvidenskab og matematik

Gennem GAIR tilbyder jeg privat undervisning i alle naturvidenskabelige fag fra folkeskolen og til det gymnasiele A-niveau. Den første elev blev fulgt til sin studentereksamen i 2019, så jeg har over 4 års erfaring med både online og fysisk undervisning i Lyngby og omegn. I kan læse mere om mig her.

 

Som udgangspunkt undervises alle elever af mig, men hvis jeg fornemmer et bedre match andetsteds, så vil jeg henvise til andre dygtige universitetsstuderende, som har en passion for at hjælpe yngre elever med at forstå de naturvidenskabelige fag og matematik. Alle undervisere har gennemført gymnasiet med et gennemsnit på over 12, og opretholder et gennemsnit over 10 på universitetet.

I skrivende stund gennemføres alt undervisning online og udbydes til 200 kr. pr. time. Jeg er altid velforberedt på elevernes materiale og spørgsmål, og I betaler ikke for forberedelsestiden. Betaling foregår over et online betalingslink efter hver undervisning.

 

Skriv til mig på gairconsultation@gmail.com for at høre mere og diskutere jeres specifikke behov eller send en bestilling nederst på siden, så vender jeg tilbage til jer snarest muligt.

Vores undervisningsmetoder

Min undervisning plejer at forløbe på en af følgende måder:

Model 1: Du har en specifik aflevering, som du har brug for hjælp til- i fællesskab med mig laves opgaverne og du kan senere sende den færdige aflevering til mig, når du har skrevet den. Jeg giver feedback, så fejl kan rettes inden aflevering. Jeg skal kun have løn for den tid I bruger sammen og ikke for den skriftlige feedback.

Model 2: Du har nogle emner, som du har det svært med, hvilket du fortæller mig. Her kan du eventuelt inkludere nogle opgaver fra din undervisning, som du ikke forstår. Jeg forbereder en kort og præcis præsentation af teorien og nogle laver opgaver, der hjælper mere på forståelsen end normale skoleopgaver gør. Du skal ikke betale for forberedelsestid.

Alle studerende er yderligere altid velkommen til at skrive med kortere spørgsmål, ganske gratis, da jeg ønsker at hjælpe mine elever bedst gennem deres uddannelse.

De fleste elever vælger et forløb, hvor de 1-2 gange om ugen modtager 2 timers undervisning. Størstedelen af gangene bruges model 2, medmindre eleven har en specifik opgave, som de ønsker hjælp til. Tættere mod eksamen trænes der på tidligere eksamensæt, samt, eksamenslignende materiale udviklet af mig.

Hjælp til SRO, SRP og teknikfag

Obs! Der er desværre ikke kapacitet til at tage flere studerende ind til SRP-vejledning i foråret 2024.

Jeg tilbyder tilmed vejledning og støtte til elever, der arbejder med større akademiske opgaver som teknikfagsrapporten, SRO og SRP. Min service er skræddersyet til at imødekomme en bred vifte af behov, lige fra litteratursøgning og forståelsesassistance til konstruktiv feedback og korrekturlæsning. Jeg forstår, at hver elev har unikke behov, og jeg opfordrer jer derfor til at tage kontakt via gairconsultation@gmail.com for at diskutere jeres specifikke krav.

Min prissætning er gennemsigtig: 200 kr. per time for online vejledning og diskussion over Zoom, og 150 kr per time for tidsforbruget ved at læse og give skriftlig feedback på din opgave. Det er vigtigt for mig at understrege, at min rolle er at vejlede og støtte. Jeg skriver ikke opgaven for dig, men arbejder for at styrke din selvstændighed og dine kompetencer i processen, idet jeg altid opretholder høje standarder for akademisk integritet.

Udtalelser

Ramila, 2023

"Maria er super klog og hjælpsom. Hun har hjulpet mig med at forstår nogle af de mest udfordrende emner i kemi og var helt klart grunden til at jeg blev bedømt en fint karakter i min afsluttende kemi eksamen."

Lone, 2022

"Maria gav hjælp til afsluttende kemi eksamen i gymnasiet - hun var virkelig dygtig til at guide og forstå hvilken hjælp der skal gives - tak"

Maya, 2022

"Maria er en kompetent og dygtig underviser, som fokuserer på både at formidle viden og få mig til at forstå tingene fuldt ud. Maria har først forklaret teorien og derefter givet mig eksempler, hvor jeg selv skulle forklare eller udregne. Den samlede erfaring, jeg har opnået, har derfor været meget stor under tutorforløbet. Jeg vil give mine bedste anbefalinger til Maria som tutor. Hun er en enormt kompetent og dygtig underviser, og udbyttet af læringen, jeg har fået, har været stort."

Tone, 2023

"Meget pædagogisk, sød og fleksibel. Vi giver Maria de varmeste anbefalinger"

Anja, 2022

"Maria var meget hurtig til at svare på vores besked og det var en kæmpe hjælp hun gav min datter. Hun var god til at forklare og fik min datter til at forstå det hun havde sværtved . Vi er meget glade for at vi kontaktede Maria og vi vil helt sikkert bruge hende en anden gang hvis det bliver nødvendigt"

Bestilling af undervisning

Tak for kontakten! Jeg vender tilbage hurtigst muligt.

bottom of page