top of page

Opnå dit finansieringsbehov med hjælp fra LetLegat

Opnå dit finansieringsbehov med hjælp fra LetLegat

Er du en studerende, der søger økonomisk støtte til dit praktik- eller studieophold, men bliver du overvældet af den enorme mængde legater derude?

 

Frygt ej! LetLegat er her for at hjælpe dig med at navigere gennem processen, skrive den bedste ansøgning og finde de perfekte legater, der passer til din profil.

Opstartstilbud

Lige nu kan du nyde godt af et opstartstilbud, hvor du får en personlig legatliste eller hjælp til din legatansøgning fra 299 kr

Om os

Med LetLegat er jeg dedikeret til at lette legatansøgningsprocessen for studerende som dig, der står overfor et praktik- eller studieophold. Ved at gennemgå omfattende databaser med over 25.000 forskellige fonde, puljer og legater, samt, anvende min erfaring, sorterer jeg legaterne for dig og præsenterer kun dem, der matcher dine særlige kvalifikationer og interesser. Dette sparer dig for utallige timers fundraising med manuelt søgning på sider såsom legatbogen, og giver dig dermed tid til at fokusere på dit studie og dine interesser. 

Jeg giver dig ikke kun en liste over relevante legater, offentlige puljer og fonde, men også en grundig vejledning til ansøgningen. Jeg hjælper dig med at forstå ansøgningskravene, holde styr på ansøgningsfristerne og giver specifikke tips og tricks til at optimere din ansøgning. Dette øger dine chancer for at opnå den ønskede støtte til din uddannelse i udlandet. Er det mere den motiverede ansøgning, der driller, så tilbyder LetLegat også hjælp med denne. Med udgangspunkt i dit eget udkast og din profil, giver jeg feedback på dit arbejde og udarbejder mit forslag til en færdig motiveret ansøgning.

Jeg er altid klar til at besvare dine spørgsmål og give vejledning under hele ansøgningsprocessen. Få alle de gode råd, spar tid, undgå frustrationer og få et stressfrit udvekslingsophold med LetLegat. Jeg ser frem til at være din partner gennem en succesfuld legatansøgningsrejse! Du kan læse mere om mig her.

Sådan foregår det

Udfyld kontaktformularen

Udfyld kontaktformularen i bunden af siden med oplysninger om dine evner, kvaliteter og det, der gør dig unik. Jeg ønsker at lære dig bedre at kende og forstå, hvad der gør dig særlig. Del dine unikke talenter og erfaringer med mig, så jeg kan skræddersy min hjælp til dig. Efter indsendelse videreføres du til en betalingsside.

Vent højest 96 timer*

Inden for 96 timer vil jeg fremsende dit personlige produkt. En legatliste fra mig vil indeholde minimum 15 legater specifikt til din profil, men almindeligvis 30-60. Bestiller du i stedet for feedback på din ansøgning, så fremsender jeg et dokument med kommentarer til dit eget udkast, rettelsesforslag, samt, mit bud på din færdige ansøgning. 

*I perioden 13.-26. marts udarbejdes der ikke produkter.

Jagt din finansiering

Du er nu klar til at jagte din finansiering! Jeg vil være ved din side, klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål, udfordringer eller behov, du måtte have på din vej. Gå nu ud og erobr legatverdenen, og husk, at LetLegat altid er her for at hjælpe dig og give dig den bedste oplevelse med dit udlandsophold!

Mine mest populære produkter

Mine produkter er ikke gratis, men de kan dog hurtigt blive en værdifuld investering.

Blot ét ekstra legat kan nemt dække hele omkostningen for min hjælp og endda give dig et stort afkast. Med hjælp fra LetLegat kan du både øge dine chancer for at modtage støtte fra dine søgte legater og opdage helt nye legater, som du ikke har fundet på egen hånd. Lad mig hjælpe dig godt på vej!

Nedenfor finder du en oversigt over de personlige produkter, som LetLegat udbyder.

Derudover har jeg yderligere en række ekstra personlige og standardiserede produkter, som du finder her.

Garanti

Jeg kan ikke garantere, at du får legaterne, men jeg garenterer, at jeg kan fremstille en liste med minimum 15 relevante legater. Hvis jeg ikke kan leve op til dette, så modtager du din legatliste ganske gratis.

Produkterne ovenfor er mine mest populære, men muligvis har du andre behov. Jeg håber, at disse kan opfyldes med mine andre produkter, som du finder her. Hvis du heller ikke her finder, hvad du ønsker, så er du altid velkommen til at kontakte mig på gairconsultation@gmail.com for at efterspørge et specielt produkt.

Misty Slopes

Bestil et personligt produkt

Udfyld kontaktformularen og giv teten videre til mig.
Vælg et produkt
Personlig legatliste
Feedback og udkast til ansøgning
Den fulde pa
kke
Udkast til anbefaling
Upload file

Tak!

bottom of page